Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2017 19:29
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΜΟΝΙΜΗ ΕΡΓΑΣΙΑ - ΥΨΗΛΕΣ ΑΠΟΛΑΒΕΣ

 Για λογαριασμό μεγάλης εταιρείας Logistics στην Ισπανία αναζητάμε επαγγελματίες οδηγούς με δίπλωμα κατηγορίας CE για εργασία στο εξωτερικό. Μόνιμη εργασία, αεροπορικά από και προς την Ελλάδα πληρωμένα. Δεν χρειάζεται η γνώση ξένης γλώσσας.  Καταχώρηση βιογραφικού στο www.jobs.com.gr ή στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 Η διαδικασία επιλογής είναι σε δύο στάδια.

Α) Συνέντευξη με τον υποψήφιο. Κάθε υποψήφιος που πληροί τις προϋποθέσεις περνά από μια προσωπική συνέντευξη είτε στα γραφεία του υπεύθυνου προσωπικού Ελλάδος στη Θεσσαλονίκη, είτε ηλεκτρονικά μέσω SKYPE. Ο υποψήφιος πρέπει να έχει μαζί του το επαγγελματικό του δίπλωμα. Κατά την διάρκεια της συνέντευξης θα πραγματοποιηθεί μία παρουσίαση της εταιρείας.

 Β) Πρακτική. Όσοι υποψήφιοι περάσουν από το πρώτο στάδιο θα ενημερωθούν ώστε να λάβουν μέρος στο δεύτερο στάδιο της διαδικασίας επιλογής στο οποίο θα πρέπει να εξασκήσουν τις οδηγικές τους ικανότητες με ένα φορτηγό σε έναν ελεγχόμενο χώρο. Έπειτα ακολουθεί μια συνέντευξη με τον διευθυντή της εταιρείας από την Ισπανία.

 Όσοι επιτύχουν και στις δύο δοκιμασίες επιλογής αυτόματα ξεκινάν τις διαδικασίες για το ταξίδι στην Ισπανία.Τα μεταφορικά προς την Ισπανία αλλά και προς την Ελλάδα καλύπτονται ΕΞ’ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ από την εταιρεία μας.

 Η δεύτερη φάση της διαδικασίας θα πραγματοποιηθεί τέλος Μαρτίου σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί στους επιλαχόντες στην ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.

 Με εκτίμηση,

 Europa Jobs

 

Διαβάστηκε 384 φορές